Wat je over Hypothekelaar wilt weten

 

 

Over ons

De Hypothekelaar heeft samen met de door haar geselecteerde inkooporganisaties een vernieuwende werkwijze ontwikkeld. Hoe zijn wij hier op gekomen?

De Hypothekelaar is opgezet vanuit een jarenlange ervaring in de branche van financiële dienstverlening. In de afgelopen periode hebben wij gemerkt dat er een grote vraag is naar een “lean and mean”  inkooporganisatie waarbij men zonder miscommunicatie of ruis op de lijn goedkoop en eenvoudig een hypotheekofferte kan aanvragen.

Met de unieke werkwijze van de Hypothekelaar is dit nu mogelijk voor een gedifferentieerd tarief van € 300,- all-in. Dit hebben wij bereikt door op een inventieve manier krachten te bundelen en een echte win – win situatie te creëren. Daarnaast wordt je de mogelijkheid geboden ook het bijverband bij je hypotheekofferte te verzorgen tegen concurrerende tarieven.

Dat is waar het om draait binnen de Hypothekelaar. Makkelijk, helder en duidelijk. Je maakt advies gewoon met je eigen berekeningssoftware, mailt dit naar ons toe en wij vragen de offerte voor jou aan bij de desbetreffende geldverstrekker. Voor een offerte vragen wij een laag tarief van slechts € 300,00, namelijk € 75,00 bij de offerteaanvraag en € 225,00 als deze finaal akkoord wordt.

Zonder gedoe, geen verplichtingen voor aanvullende diensten of producten zoals taxatie of notaris en verbonden productie eisen. Ook geen “preferred” of geselecteerde aanbieders, jij bepaalt.